Gyógyszertári Practicum Novum


A megváltozott gyógyszerészi szerepkör és a gyógyszertár, mint egészségügyi centrum kialakításához nagyban hozzátartozik a gyógyszertári asszisztensek egészségnevelési tevékenysége is. Ehhez ad segítséget a kiadvány, melynek tartalma egyrészt igazodik a képzés, szakképzés és továbbképzés tárgyaihoz, másrészt foglalkozik minden olyan témával, amely a gyógyszertári munka során felmerülhet. Az 1997 óta megjelenő Gyógyszertári Practicum Novum azoknak a gyógyszertári asszisztenseknek szól, akik tudatosan készülnek szakmai tudásuk elmélyítésére, illetve felfrissítésére.

A lap tartalmi tagolódása hármas. Továbbképző cikkek, egyéb aktuális szakmai cikkek és a pihenést célzó, szórakoztató cikkek követik egymást. Az idei lapszámok a Bababarát patika (A babaápolás, -gondozás bőrgyógyászati, gyógyszerészeti, dietetikai, fitoterápiás szempontjai) akkreditált távoktatási továbbképző program anyagait tartalmazza. Kreditértéke 18 pont.

A legutóbbi Gyógyszertári Practicum Novum tartalma:

 

A cikkeket szakemberek kifejezetten asszisztenseknek írják olyan témakörökből, amelyek a mindennapi munkájukat segíti.

A Gyógyszertári Practicum Novum  a Galenus kiadó, a Gyógyszerészeti Dolgozók Szakszervezete, a Gyógyszertári Asszisztensek Szakmai Egyesülete és a Gyógyszertári Szakdolgozók Egyesülete 1997 óta megjelenő  közös kiadványa.

A lapon keresztül a Galenus Kiadó szakmai együttműködést folytat a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) Gyógyszertári Asszisztensi Tagozatával, a Gyógyszerészeti Dolgozók Szakszervezetével (GYDSZ).

Mivel a kiadvány szaklapnak minősül, így a hirdetéseket semmiféle korlátozás nem érinti, tehát vényköteles gyógyszerek is hirdethetők benne.

Impresszum: főszerkesztő: Dr. Szarvasházi Judit (gyógyszerész), tipográfia: Stefan George

Megjelenés: Kéthavonta, 32 oldal terjedelemben, színes kivitelben.

Terjesztés: Gyógyszertáraknak, illetve névre szólóan egyéni előfizetés alapján gyógyszertári asszisztensek részére.

Hirdetéssel kapcsolatosan keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:
Stok Brigitta, telefon: (1) 467-8072, e-mail: stok.brigitta@galenus.hu

Megrendeléssel kapcsolatban keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:
Rónavölgyi Renáta, telefon: (1) 467-8060,
e-mail: ronavolgyi.renata@galenus.hu


Faludi Erzsébet, telefon: +36 (70) 396-93-64,
e-mail: faludi.erzsebet@galenus.hu


 

Médiaajánlat

Lapozzon bele újságunkba!

Médiaajánlat