Bemutatkozó


A Galenus Kiadó a Magyar Gyógyszerészi Kamara (MGYK) és 9 megyei kamarai szervezet által működtetett lap és könyvkiadó kft., amely gyógyszerészeknek, orvosoknak és gyógyszertári asszisztenseknek szóló szakmai folyóirat kiadása mellett, Magyarország legolvasottabb havilapját: a Patika Magazint is megjelenteti immáron a XXI. évfolyammal. Továbbá 5. éve adja ki a Bébik Kicsik és Nagyok című fogyasztói lapot, mely a babavárástól a kiskamaszkorig foglalkozik az egészségügyi ismeretekkel. A kiadó 2000 óta szervez akkreditált, korszerű, szakmailag magas szintű, jól strukturált, könnyen elérhető távoktatási programokat az érdeklődők számára.

A Galenus Kiadó több esetben az ún. „blended learning”, kevert képzési formát valósítja meg. A kevert képzési formával minden résztvevő párhuzamosan tudja követni az anyagokat elektronikusan és nyomtatott formában. Ez esetben egy szaklaphoz kapcsolódik a továbbképzés, amelyben az online változaton kívül szintén megjelennek a tananyagok.

A távoktatási programjaink résztvevői az internet útján, egy speciálisan erre a webes tanulási formára kifejlesztett rendszeren keresztül juthatnak hozzá a tananyaghoz (és itt tarthatnak kapcsolatot a képzés szakembereivel), valamint a szaklapokban nyomtatott formában is elérik a távoktatási tananyagot.