Bébik, kicsik és nagyok


A Bébik, kicsik és nagyok babvárástól kiskamasz korig kismamáknak és anyukáknak szóló magazin a 25 éves PATIKA MAGAZIN AJÁNLÁSÁVAL.

A mama szó szinte mindenütt a világon hasonló hangzású a különböző nyelveken. Mert az anyák mindenütt a világon ugyanúgy "működnek": feltétel nélküli szeretet, feltétel nélküli gondoskodás, feltétel nélküli megbocsátás. Mindezek mellett azonban még sok ismeretanyagra és információra van szüksége a várandós kismamáknak és a nagyobb gyereken nevelő anyukáknak, hogy gyermeküket nyugodt szívvel, egészségesen és kiegyensúlyozottan indíthassák el az életben. Rendesen fejlődik a babám? Mit tegyek, ha belázasodik? Lehet, hogy lisztérzékeny? Miért nem alszik? Mivel ápoljam a bőrét? Hogy válasszak óvodát neki? Számtalan kérdés, amelyekkel senki nem marad egyedül, ha minket választ! Neves szakértőink érthetően, de hitelesen adnak segítséget a gyerekek gondozása és nevelése terén a fogantatástól a kiskamasz korig. S hogy biztosan hozzájusson magazinunkhoz: kérdje a Bébik aktuális lapszámát a gyógyszerésztől!

A Bébik, kicsik és nagyok magazin gyermekeiket tudatosan és felelősen ápoló/nevelő szülőkhöz szól. Így cikkei az újszülöttek, a kicsik és a kiskamaszok életmódjával, gondozásával és az egyes gyerekbetegségek ismertetésével foglalkoznak.  Az írások hitelességét neves szakértőgárda fémjelzi. Az érthető stílusú segítségnyújtást Dr. Szarvasházi Judit főszerkesztő-gyógyszerész biztosítja.

Impresszum: főszerkesztő: Dr. Szarvasházi Judit (gyógyszerész), tipográfia: Simon Ilona

Megjelenés: havonta 32-40 oldal terjedelemben, színes kivitelben, A/4-es felületen.

Terjesztés:a gyógyszertárak részére előfizetés alapján, de a patikában az érdeklődők ingyen jutnak hozzá.

Hirdetéssel kapcsolatosan keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:
Stok Brigitta, telefon: (1) 467-8072, e-mail: stok.brigitta@galenus.hu

Megrendeléssel kapcsolatban keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:
Rónavölgyi Renáta, telefon: (1) 467-8060,
e-mail: ronavolgyi.renata@galenus.hu


Faludi Erzsébet, telefon: +36 (70) 396-93-64,
e-mail: faludi.erzsebet@galenus.hu


Lapozzon bele újságunkba!

Médiaajánlat

Újságok


Médiaajánlat